Om mig

Jeg hedder Ditte, og er født i 1975. Jeg er gift med Jesper og mor til to dejlige unge mennesker.


Jeg har hele mit liv beskæftiget mig med krop og sundhed. Gennem min opvækst har jeg fået en solid viden om sund kost, og lært vigtigheden af at lytte til kroppens signaler.


Som voksen har jeg snuset til den farmaceutiske tilgang gennem 3 års studietid, og efterfølgende uddannet mig til Ernærings- og Husholdningsøkonom med speciale i ernæring.


Jeg har arbejdet som lærer i 18 år, selvfølgelig med madkundskab som et af mine hovedfag. Det har altid været – og er stadig – meget vigtigt for mig, at videregive den viden om krop og sundhed, som jeg har med mig gennem både opdragelse og uddannelse. Derfor har det også været naturligt for mig at tage uddannelsen til Biopat/Naturopath ibm., hvor jeg kan formidle min viden og råd til klienter i min klinik.


Jeg ønsker at hjælpe mennesker i alle aldre til at passe bedst muligt på egen krop, ved at lytte til dens signaler og fodre den med ernæringsrigtig kost. Det er vigtigt for mig, at det gøres uden løftede pegefingre, sådan at sund kost og livsstil bliver et naturligt valg.


I min klinik prioriterer jeg at have god tid til hver klient, og jeg sætter en ære i at give mine klienter følelsen af at blive hørt og taget alvorligt.

Relevante uddannelser og kurser

  • Funktionel Urteterapeut, overbygning ved Urteskolen, 2023
  • Zoneterapeut ibm. ved Institut for Biologisk Medicin, 2021
  • Biopat/Naturopath i biologisk medicin ved Institut for Biologisk Medicin, 2020
  • Anatomi, fysiologi og sygdomslære ved Likam s.m.b.a., 2019
  • Kinesiologi for Biopater, ½-årig uddannelse ved Josefine Larsen, 2018
  • Meritlærer ved N. Zahles Seminarium, 2006
  • Ernærings- og Husholdningsøkonom (nu: Professionsbachelor i Sundhed og Ernæring) ved Suhrs Seminarium med speciale i ernæring, 2002
  • Farmaceut (uafsluttet) ved Danmarks Farmaceutiske Højskole, 1998

Som Biopat har jeg underskrevet det Biopatiske løfte ved Institut for Biologisk Medicin. Jeg er RAB-registreret og medlem af Danske Terapeuter. Dette sikrer et højt fagligt niveau samt efter- og videreuddannelse.


Sygeforsikringen “danmark”. Jeg er registreret med ydernr. hos Sygeforsikringen “danmark”, der yder tilskud til zoneterapeutiske behandlinger.


I mine behandlinger går jeg ind for få optimale produkter i de rette doseringer. Jeg har ingen økonomisk vinding ved at foreslå kosttilskud og naturlægemidler, og jeg sælger ikke produkter i min klinik.

Klinikken i Espergærde